2012 STAR Testing Schedule

Zane Middle School STAR Testing Schedule 2012.

 



Monday, May 7, 2012

 

 

8:30 - 8:50                    Period 1                                    20 minutes

 

8:54 - 10:25                  CST Language Arts Part 1         91 minutes

 

10:25 - 10:45                Break                                        20 minutes

 

10:49 - 11:58                Period 1                                    69 minutes

 

11:58 - 12:39                Lunch                                       41 minutes

 

12:43 - 1:52                  Period 2                                    69 minutes

 

1:56 - 3:05                    Period 3                                    69 minutes

 

 

 

Tuesday, May 8, 2012

 

8:30 - 8:50                    Period 4                                    20 minutes

 

8:54 - 10:25                  CST Language Arts Part 2         91 minutes

 

10:25 - 10:45                Break                                        20 minutes

 

10:49 - 11:58                Period 4                                    69 minutes

 

11:58 - 12:39                Lunch                                       41 minutes

 

12:43 - 1:52                  Period 5                                    69 minutes

 

1:56 - 3:05                    Period 6                                    69 minutes

 

 

 

Wednesday, May 9, 2012

 

8:30 - 8:40                    Period 1                                    10 minutes

 

8:44 - 10:15                  CST Math Part 1                        91 minutes

 

10:15 - 10:35                Break                                        20 minutes

 

10:39 - 12:09                CST Math Part 2                        90 minutes

 

12:09 - 12:50                Lunch                                       41 minutes

 

12:54 - 1:58                  Period 1                                    64 minutes

 

2:02 - 3:05                    Period 2                                    63 minutes

 

 

 

Thursday, May 10, 2012

 

8:30 - 8:40                    Period 1                                    10 minutes

 

8:44 - 9:54                    CST Science Part 1                   70 minutes

 

9:54 - 10:15                  Break                                        21 minutes

 

10:19 - 11:29                CST Science Part 2                   70 minutes

 

11:29 - 12:21                Lunch                                       52 minutes

 

12:25 - 1:43                  Period 3                                    78 minutes

 

1:47 - 3:05                    Period 4                                    78 minutes

 

 

 

Friday, May 11, 2012

 

8:30 - 8:40                    Period 1                                    10 minutes

 

8:44 - 9:54                    CST Social Science Part 1         70 minutes

 

9:54 - 10:15                  Break                                        21 minutes

 

10:19 - 11:29                CST Social Science Part 2         70 minutes

 

11:29 - 12:21                Lunch                                       52 minutes

 

12:25 - 1:43                  Period 5                                    78 minutes

1:47 - 3:05                    Period 6                                      78 minutes